Skanderborg

Skanderupgade 22

51 37 24 62

Kontakt

Tapetsering

Når I skal have renoveret boligen, eller have indrettet jeres nye hus, så er der flere muligheder, når væggene skal behandles. Tapetsering med tapet eller glasvæv skaber forskellige muligheder i forhold til vedligehold og dekorativt udtryk, og vi hjælper selvfølgelig med at finde den bedste løsning til jer.

Tapetsering giver mange muligheder for at skabe kreative dekorationer både i hjemmet og på kontoret.

Tapet har været et populært materiale i mere end 250 år, men tiderne er skiftet, og det er sjældent at tapet bruges til at beklæde alle vægge. Til gengæld er dekorationsvægge og fototapet (fotostat) blevet populært, og skaber et personligt og unikt udtryk i netop jeres bolig.

Har I brug for at få renoveret stuen eller hele huset, bruger man ofte glasvæv som overflade på husets indvendige vægge. Glasvæv er som ordet antyder et vævet materiale, som fås i forskellige mønstre og vævninger. Særligt populært er det helt glatte glasvæv, som giver væggene et glat og fint udtryk. Glasvæv beskytter væggen og giver en slidstærk overflade, så maling og væg er mindre modtagelig for skrammer og små skader. På den måde er væggen nemmere at vedligeholde.

Hos Skanderborg malerfirma ApS opsætter vi tapet og glasvæv til jeres projekt. Uanset om I skal have lavet en dekorationsvæg i stuen eller om børneværelset skal renoveres, så rådgiver vi jer gerne og løser opgaven for jer.

Skal I have tapetseret? Kontakt os i dag, og lad os give et uforpligtende tilbud – vi kører i hele Østjylland.

Vi kører i hele Østjylland

 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

 

 

Giv os et kald

 

Få et uforpligtende tilbud